Buzás György Miklós: A gasztroenterológia története

Buzás György Miklós könyve: A gasztroenterológia története | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az orvostudományok története napjainkban egyre népszerűbbé váló tudományág, ám a szakkönyvekből sajnálatosan hiányoznak az adott szakterületre vonatkozó történeti adatok. Ezt a hiányt pótolja a gasztroenterológia tekintetében ez a kötet, melyben a fejezetek tartalma az alaptudományoktól az alkalmazott medicina és a terápia felé halad. A történeti szemlélet biztosítja a különböző szakágak korszakainak, kiemelkedő személyiségeinek egységes és konzekvens felfogáson alapuló bemutatását. A könyv a Medicina Könyvkiadó igényes, nagy ívű orvostörténeti sorozatának a tagja. [/limit_content]

A A gasztroenterológia története című könyv egy 2010-ban megjelent, 467 oldalból álló, Orvosi, Orvoslástörténet, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Buzás György Miklós írt és a Medicina Könyvkiadó Zrt. adja ki a 9789632262796 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Buzás György Miklós: A gasztroenterológia története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Buzás György Miklós: A gasztroenterológia története PDF, A gasztroenterológia története PDF letöltés, Buzás György Miklós: A gasztroenterológia története ePUB, A gasztroenterológia története ePUB letöltés, Buzás György Miklós: A gasztroenterológia története Mobi, A gasztroenterológia története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Buzás György Miklós további könyvei

Medicina Könyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Orvosi, Orvoslástörténet, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

467 oldalas könyvek

9789632262796 ISBN-számú könyvek

Összes könyv