Buday L.-Nyitray L.-Perczel A.: Ezerarcú fehérjék

Buday L.-Nyitray L.-Perczel A. könyve: Ezerarcú fehérjék | könyv borító

[limit_content length=”400″] Fehérjék ezreinek működése teszi a sejteket élő rendszerré: “személyre szabják” a kémiai reakciókat, működtetik a sejtek energiagyárait, teljesítik az örökítés kényes feladatát, motorokként “áruszállítást” és sok más feladatot végeznek. Mindezek megismerésével a Protein Science foglalkozik, melynek az első magyar nyelvű szakmai összefoglalóját tartja kézben az olvasó. E nagylélegzetű, 26 módszertani és 18 fehérjecsaládot példaként bemutató fejezetből álló, ezeroldalas szakkönyv közel 100 szerző munkáját foglalja magában. A szerteágazó tématerületeket a három szerkesztő: az orvos, a biológus és a kémikus három különböző irányból megközelítve igyekezett koherens egységbe rendezni. Egy közös cél vezérelte munkájukat: a fehérjék mibenlétének jobb és mélyebb megértése. [/limit_content]

A Ezerarcú fehérjék című könyv egy 2018-ban megjelent, 960 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Buday L.-Nyitray L.-Perczel A. írt és a Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. adja ki a 9789633314586 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Buday L.-Nyitray L.-Perczel A.: Ezerarcú fehérjék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Buday L.-Nyitray L.-Perczel A.: Ezerarcú fehérjék PDF, Ezerarcú fehérjék PDF letöltés, Buday L.-Nyitray L.-Perczel A.: Ezerarcú fehérjék ePUB, Ezerarcú fehérjék ePUB letöltés, Buday L.-Nyitray L.-Perczel A.: Ezerarcú fehérjék Mobi, Ezerarcú fehérjék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Buday L.-Nyitray L.-Perczel A. további könyvei

Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

960 oldalas könyvek

9789633314586 ISBN-számú könyvek

Összes könyv