Buday Anikó: Karcsi a szomszédból

Buday Anikó könyve: Karcsi a szomszédból | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

[limit_content length=”400″] Az olvasás egyik csodája, hogy belehelyezkedhetünk a szereplők életébe. Így a könyvek alakíthatnak rajtunk, empatikusabbak lehetünk. Buday Anikó történeteiben is átélhetjük ezt az érzést is. Lehetünk egy kicsit svábok, zsámbéki lakosok, vidékiek. Lehetünk önfeledt, boldog gyermekek, fiatal anyukák, sokmindent átélt ’56-os forradalmárok vagy vaddisznótól megriadt emberek. szerkesztők: Zsoldos Árpád és Adrienn – www.irodalmiradio.hu borító: Tarcsai János [/limit_content]

A Karcsi a szomszédból című könyv egy 2020-ban megjelent, 136 oldalból álló, Irodalom, Próza, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Buday Anikó írt és a Irodalmi Rádió adja ki a 9786155849763 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Buday Anikó: Karcsi a szomszédból egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Buday Anikó: Karcsi a szomszédból PDF, Karcsi a szomszédból PDF letöltés, Buday Anikó: Karcsi a szomszédból ePUB, Karcsi a szomszédból ePUB letöltés, Buday Anikó: Karcsi a szomszédból Mobi, Karcsi a szomszédból Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Buday Anikó további könyvei

Irodalmi Rádió kiadó további könyvei

Irodalom, Próza, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9786155849763 ISBN-számú könyvek

Összes könyv