Brückner Judit: Rezső és Dezső sportol

Brückner Judit könyve: Rezső és Dezső sportol | könyv borító

[limit_content length=”400″] Rezső és Dezső a két malacka, úgy, dönt, hogy a téli napokat együtt töltik. Egész nap csak esznek, isznak, játszanak. Mire kitavaszodik, bizony nagy gondban vannak, mert a hosszú, hideg napok alatt jól kigömbölyödtek. Ám nyuszi ezúttal sem hagyja cserben barátait. A vidám történet Fucskó Ferenc figuráival szinte megelevenedik. [/limit_content]

A Rezső és Dezső sportol című könyv egy 2012-ban megjelent, 24 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Brückner Judit írt és a Szilágyi Lajos e.v. adja ki a 9789639989511 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Brückner Judit: Rezső és Dezső sportol egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Brückner Judit: Rezső és Dezső sportol PDF, Rezső és Dezső sportol PDF letöltés, Brückner Judit: Rezső és Dezső sportol ePUB, Rezső és Dezső sportol ePUB letöltés, Brückner Judit: Rezső és Dezső sportol Mobi, Rezső és Dezső sportol Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Brückner Judit további könyvei

Szilágyi Lajos e.v. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789639989511 ISBN-számú könyvek

Összes könyv