Bruce Lawson: Bemutatkozik a HTML 5

Bruce Lawson, Remy Sharp könyve: Bemutatkozik a HTML 5 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] TML5 folyamatosan fejlődik, a böngészők nyaktörő sebességgel adaptálják az új szabványt, a HTML5-weboldalak pedig gomba módra szaporodnak. Mindez minden eddiginél fontosabbá teszi, hogy megismerkedj a web- és az alkalmazásfejlesztés új, izgalmas lehetőségeivel. Pontosan ezért készítettük el könyvünk második kiadását, hogy segítségével képben maradhass az aktuális fejlesztésekkel. A könyvből megtudhatod, hogyan kezdd el alkalmazni a nyelvet akár már ma, hogy előnyeit már a mostani böngészőkben is kihasználhasd. Figyelmünket a gyakorlati dolgokra összpontosítjuk – a problémákra, amelyeket a HTML5 most azonnal megold számunkra. A könyv gyakorlati példakódjaiból az alábbi témaköröket sajátíthatod el: Weboldalaid tartalmasabbá és használhatóbbá tétele az új szemantika és struktúrák használatával A legfontosabb, már megvalósított JavaScript API-k alkalmazása Natív multimédia vezérlése Intelligensebb webes űrlapok készítése Az új adattárolási lehetőségek használata és webes adatbázisok, például Web SQL és IndexedDB létrehozása Webes vagy mobilalkalmazások továbbfejlesztése helymeghatározással [/limit_content]

A Bemutatkozik a HTML 5 című könyv egy 2013-ban megjelent, 226 oldalból álló, Programozás, Számítástechnika kategóriájú könyv, melyet Bruce Lawson, Remy Sharp írt és a Perfact-Pro Kft. adja ki a 9789639929289 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bruce Lawson, Remy Sharp: Bemutatkozik a HTML 5 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bruce Lawson, Remy Sharp: Bemutatkozik a HTML 5 PDF, Bemutatkozik a HTML 5 PDF letöltés, Bruce Lawson, Remy Sharp: Bemutatkozik a HTML 5 ePUB, Bemutatkozik a HTML 5 ePUB letöltés, Bruce Lawson, Remy Sharp: Bemutatkozik a HTML 5 Mobi, Bemutatkozik a HTML 5 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bruce Lawson, Remy Sharp további könyvei

Perfact-Pro Kft. kiadó további könyvei

Programozás, Számítástechnika kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

226 oldalas könyvek

9789639929289 ISBN-számú könyvek

Összes könyv