Brian Tracy: Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el

Brian Tracy könyve: Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed - Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el | könyv borító

[limit_content length=”400″] JOBB ÉS GYORSABB EREDMÉNYEKBrian Tracy legújabb könyve olyan egyedülálló programot kínál, amely segít eldönteni, hogy MIT csináljunk és MIKOR, és aztán segít kezelni életünk megannyi apró részletét.Az időgazdálkodás területén végzett legújabb kutatások, valamint a szerző és ügyfeleinek személyes tapasztalata alapján kidolgozott módszerben Tracy tíz különböző “időkategóriát” határoz meg, amelyekben a tevékenységeinket végezzük. Mindegyik kategóriához más és más, egyedi megközelítés szükséges, hogy a legtöbbet kihozzuk belőle.A Tartsd kezedben az időt, tartsd kezedben az életed olyan egyszerű lépéseket kínál, amelyek segítségével kidolgozhatjuk, hogy az adott feladat elvégzése mikor lesz a leghatékonyabb, és mikor kell a listánkon a következő dologra áttérnünk.”Hidd el, egész életed során magad mellett akarod majd tartani ezt a könyvet.”Vic Conant, a Nightingale-Conant elnöke”Meg akarod tanulni, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a rendelkezésedre álló időből? Akkor ideje elolvasni ezt a könyvet. Meg fogod köszönni magadnak!”KEN BLANCHARD, a The One Minute Manager társszerzője”A Tartsd kézben az időt, Tartsd kézben az életed egyszerűen zseniális …. mindig lenyűgöz, hogy Brian Tracy miként tud annyi mindent elvégezni! Ebben a legújabb könyvében most kiengedi a titkát a zsákból… Mestermű!”ROBERT G. ALLEN, a Multiple Streams of Income szerzője”Brian Tracy megint fején találta a szöget: a Tartsd kezedben az időt, tartsd kezedben az életed nemcsak könnyen olvasható és igen gyakorlatias, hanem egészen egyedi fókuszba helyezi az időkezelés tíz különböző kategóriáját.”TONY ALESSANDRA, a People Smart in Business szerzője”A régi mondás szerint ‘az idő pénz’. A legendás Brian Tracy most ebben a könyvében új szemléletet ad át, hogy miként tudjuk legjobban hasznosítani az időnket. Minél előbb szerezz be egy példányt!”GRANT CARDONE, Cardone Training Technologies, Inc.”Briliáns ötlet, hogy a tíz legfontosabb prioritásra szenteljünk időt – aztán az egyes prioritásokra fókuszálva megmutatja, hogyan lehet jelentősen javítani az időfelhasználás hatékonyságán. Olvasd végig ezt a könyvet, tanuld meg az időkezelés valaha felfedezett legjobb módjait és alapelveit.”JOSEPH SHERREN, üzleti tanácsadó [/limit_content]

A Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el című könyv egy 2017-ban megjelent, 206 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Brian Tracy írt és a BAGOLYVÁR TRADE KFT adja ki a 9786155030819 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Brian Tracy: Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Brian Tracy: Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el PDF, Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el PDF letöltés, Brian Tracy: Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el ePUB, Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el ePUB letöltés, Brian Tracy: Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el Mobi, Tartsd kézben az időt, tartsd kézben az életed – Valódi áttörést hozó rendszer, hogy életednek minden területén jobb és gyorsabb eredményeket érj el Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Brian Tracy további könyvei

BAGOLYVÁR TRADE KFT kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

206 oldalas könyvek

9786155030819 ISBN-számú könyvek

Összes könyv