Brian Brennan: PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz

Brian Brennan könyve: PONS Don't get me wrong - 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz | könyv borító

[limit_content length=”400″] A PONS Don’t get me wrong kötetünk kreatív mottója: beszélj úgy, mint egy igazi angol! A könyv célja a könnyed és laza társalgás elsajítása, valamint az, hogy felébressze a benned rejtőző igazi angolt! A kiadvány közel 70 témában, a köznyelvi használattól a választékos beszédig adja a kezedbe az összes olyan kifejezést, amellyel változatosan, találóan és természetes angolsággal fejezheted ki magad! Végre úgy ismerheted meg az angol nyelvet, ahogyan azt az utcán, az interneten, vagy a filmekben használják az anyanyelviek. – Bőséges tudás: közel 70 téma 288 oldalon – Mintamondatainkkal még jobban megjegyzed a kifejezéseket – Részletes magyarázatot adunk, hogy ráérezz az árnyalatnyi különbségekre – Semmilyen szituációban nem maradsz szótlan – ebből a könyvből biztosan idézhetsz a legmeglepőbb helyzetekben is [/limit_content]

A PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz című könyv egy 2019-ban megjelent, 286 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet Brian Brennan írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155824838 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Brian Brennan: PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Brian Brennan: PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz PDF, PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz PDF letöltés, Brian Brennan: PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz ePUB, PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz ePUB letöltés, Brian Brennan: PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz Mobi, PONS Don’t get me wrong – 1000 szófordulat és kifejezés, ami igazán angollá tesz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Brian Brennan további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

286 oldalas könyvek

9786155824838 ISBN-számú könyvek

Összes könyv