Boris: Névvel jelölt orvosi szakkifejezések

Boris, dr. Kiesewalter, Walter, dr. Olk könyve: Névvel jelölt orvosi szakkifejezések - Szindrómák, orvosi eszközök, speciális tünetek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az orvosi zsebkönyvtár legújabb kötete igazi csemege a hazai szakkönyvek palettáján. Terjedelmes információtömeget tartalmazó kislexikon, amely régi hiányt pótol az egészségügyi szakemberek számára: -mintegy 1000 névvel jelölt szindróma, orvosi eszköz és leíró névvel illetett tünet ismertetése, -az orvostudomány minden szakterületére kiterjedő, átfogó gyűjtemény, -betűrend szerinti felépítés a könnyű és gyors kereshetőség érdekében, -számos nyelven megjelent, nemzetközi sikerkönyv. [/limit_content]

A Névvel jelölt orvosi szakkifejezések című könyv egy 2009-ban megjelent, 256 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Boris, Walter, dr. Kiesewalter, dr. Olk írt és a Zafír Press adja ki a 9789638859518 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Boris, Walter, dr. Kiesewalter, dr. Olk: Névvel jelölt orvosi szakkifejezések egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Boris, Walter, dr. Kiesewalter, dr. Olk: Névvel jelölt orvosi szakkifejezések PDF, Névvel jelölt orvosi szakkifejezések PDF letöltés, Boris, Walter, dr. Kiesewalter, dr. Olk: Névvel jelölt orvosi szakkifejezések ePUB, Névvel jelölt orvosi szakkifejezések ePUB letöltés, Boris, Walter, dr. Kiesewalter, dr. Olk: Névvel jelölt orvosi szakkifejezések Mobi, Névvel jelölt orvosi szakkifejezések Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Boris, Walter, dr. Kiesewalter, dr. Olk további könyvei

Zafír Press kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789638859518 ISBN-számú könyvek

Összes könyv