Boris Entrup: 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre

Boris Entrup könyve: 10 perces sminkek - 50 tökéletes smink lépésről lépésre | könyv borító

[limit_content length=”400″] A smink kihangsúlyozza a személyiséget, kiemeli az erősségeket, és kiegészíti a megjelenést. Boris Entrup sminkmester a nemzetközi kifutók trendjeit ülteti át a mindennapokba minden típusnak, minden alkalomnak megfelelően.50 smink lépésről lépésre, 10 perc alatt, minden hölgy számára érthetően.Részletes információk az alaptechnikákról, termékekről és eszközökről.Valamint számtalan praktika Boris Entruptól, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!”A könyvhöz 50 nagyon különböző sminket álmodtam meg, de mindegyiket tíz perc alatt el lehet készíteni. Ezzel szeretnélek inspirálni, kíváncsivá tenni és bátorítani, hogy megtaláld az egyedi, sajátos sminkedet. Lépésről lépésre elmesélem a legfontosabb fogásokat, és további tippeket adok minden témában a sminkhez. Minden külső összeállításakor fontos volt az is, hogy minden arc- és személyiségtípust figyelembe vegyek, és hogy a különböző alkalmakhoz is találjak valamit – legyen az decens és kifinomult vagy izgalmas és extravagáns.Gyakorold ki a különböző technikákat és hatásokat, és érezd jól magad sminkelés közben!” [/limit_content]

A 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre című könyv egy 2013-ban megjelent, 144 oldalból álló, Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Boris Entrup írt és a Libri Könyvkiadó adja ki a 9789633102305 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Boris Entrup: 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Boris Entrup: 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre PDF, 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre PDF letöltés, Boris Entrup: 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre ePUB, 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre ePUB letöltés, Boris Entrup: 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre Mobi, 10 perces sminkek – 50 tökéletes smink lépésről lépésre Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Boris Entrup további könyvei

Libri Könyvkiadó kiadó további könyvei

Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789633102305 ISBN-számú könyvek

Összes könyv