Bohumil Hrabal: Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv

Bohumil Hrabal könyve: Táncórák idősebbeknek és haladóknak - Mácsai Pál előadásában - Hangoskönyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Nem tudom, van-e a világon hallanivalóbb kisregény. Valahányszor olvasom, a Táncórák… letaglóz, befon, felvillanyoz. Remekmű csupa nagy betűvel. Hrabal világcipésze a fecsegés Paganinije, egy Pepin-Paganini. Zubog, gurgulázik belőle a nyelv, tehát az élet öröme, vagyis a szeretet, árad fontosságunk szép fölöslegessége, amiből és amik vagyunk. ” (Parti Nagy Lajos) [/limit_content]

A Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv című könyv egy Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó-ban megjelent, ISBN: 9630955377 oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Világirodalom kategóriájú könyv, melyet Bohumil Hrabal írt és a Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó adja ki a 9789630955881 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bohumil Hrabal: Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bohumil Hrabal: Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv PDF, Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv PDF letöltés, Bohumil Hrabal: Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv ePUB, Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv ePUB letöltés, Bohumil Hrabal: Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv Mobi, Táncórák idősebbeknek és haladóknak – Mácsai Pál előadásában – Hangoskönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bohumil Hrabal további könyvei

Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Világirodalom kategóriájú könyvek

Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó-ban megjelent könyvek

ISBN: 9630955377 oldalas könyvek

9789630955881 ISBN-számú könyvek

Összes könyv