Bogár László: Abszurditások világa

Bogár László könyve: Abszurditások világa | könyv borító

[limit_content length=”400″] A hétköznapok egyre fenyegetőbb válságörvényeiben vergődve egyre többször érezzük úgy, egyébként teljes joggal, hogy a megvalósult abszurditások világában élünk. Ilyen egyszerűen nincs, mondjuk ki sokszor hangosan is, de azonnal döbbenten észleljük, lehet, hogy nincs, de mégis van! Lételméleti értelemben talán már valóban nem is létezik ez a világ, hisz nem szabad lenne léteznie, de elemi tapasztalati tény, hogy mégiscsak fennáll. Ebben a könyvben a szerző azokat az elmúlt évben született írásait gyűjtötte össze, amelyek ezt a bizarr helyzetet próbálják minél pontosabban leírni, illetve arra tesznek kísérletet, hogy e képtelen helyzet okait is feltárják. [/limit_content]

A Abszurditások világa című könyv egy 2017-ban megjelent, 372 oldalból álló, Elméleti közgazdaságtan, közgazdaságtörténet, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyv, melyet Bogár László írt és a Kairosz Kiadó adja ki a 9789636628925 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bogár László: Abszurditások világa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bogár László: Abszurditások világa PDF, Abszurditások világa PDF letöltés, Bogár László: Abszurditások világa ePUB, Abszurditások világa ePUB letöltés, Bogár László: Abszurditások világa Mobi, Abszurditások világa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bogár László további könyvei

Kairosz Kiadó kiadó további könyvei

Elméleti közgazdaságtan, közgazdaságtörténet, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

372 oldalas könyvek

9789636628925 ISBN-számú könyvek

Összes könyv