Bleyer András: Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet

Bleyer András könyve: Sudoku és barátai - Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Kiadónk második Sudoku-könyvében a Sudoku-rejtvényeken kívül a Sudokuhoz hasonló, és a világban az utóbbi hónapokban szintén hatalmas népszerűségre szert tett rejtvényeket is bemutatunk: a Latin négyzetet, az Erős Sudokut, a Dominó Sudokut, az Edelt és a Kakurót. Ezek a rejtvények olyanok mintha a Sudoku módosított, továbbfejlesztett változatai lennének. A Sudoku barátainak nevezzük őket. Logikai rejtvények, sok hasonló tulajdonsággal rendelkeznek, és megfejtésük kellemes időtöltést kínál. Természetesen azt is megmutatjuk, milyen módszerekkel lehet a rejtvényeket megoldani, milyen gondolkodásmódit kövessen a rejtvényfejtő a különböző feladványok megoldása során. [/limit_content]

A Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet című könyv egy 2006-ban megjelent, 200 oldalból álló, Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyv, melyet Bleyer András írt és a Ab Ovo adja ki a 9789639378452 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bleyer András: Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bleyer András: Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet PDF, Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet PDF letöltés, Bleyer András: Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet ePUB, Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet ePUB letöltés, Bleyer András: Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet Mobi, Sudoku és barátai – Kakuro, Edel, Szamuráj, Latin négyzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bleyer András további könyvei

Ab Ovo kiadó további könyvei

Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789639378452 ISBN-számú könyvek

Összes könyv