Blake Schwendiman: PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv

Blake Schwendiman könyve: PHP 4 II. kötet - Referenciakönyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A könyv célja, hogy a programozók számára elegendő információt és példát nyújtson olyan PHP felhasználásával készült webes alkalmazások készítésére, amelyek a valós világ számára készülnek. Szándékosan alkalmazza a webes alkalmazást weboldal, valamint webhely helyett, hogy kiemelje a PHP szerepének jelentőségét a webfejlesztésben. A PHP ideális dinamikus webes alkalmazások létrehozására, mivel kifejezetten erre a célra fejlesztették ki. Ez a könyv webfejlesztők széles skálája számára lesz hasznos, ám az általunk kiszemelt közönség a szoftverfejlesztők középhaladó szintéjétől a tapasztalt szintig terjed. A PHP programnyelv, ezért programozói tapasztalatok szükségesek a könyv olvasásához. [/limit_content]

A PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv című könyv egy 2002-ban megjelent, 508 oldalból álló, Programozás, Számítástechnika kategóriájú könyv, melyet Blake Schwendiman írt és a Panem Könyvkiadó adja ki a 9789635453108 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Blake Schwendiman: PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Blake Schwendiman: PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv PDF, PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv PDF letöltés, Blake Schwendiman: PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv ePUB, PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv ePUB letöltés, Blake Schwendiman: PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv Mobi, PHP 4 II. kötet – Referenciakönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Blake Schwendiman további könyvei

Panem Könyvkiadó kiadó további könyvei

Programozás, Számítástechnika kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

508 oldalas könyvek

9789635453108 ISBN-számú könyvek

Összes könyv