Birtalan Ferenc: …aztán lett az úttest

Birtalan Ferenc könyve: ...aztán lett az úttest | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Birtalan László gyerekversei, Farsang Zsóka színes illusztrációival. [/limit_content]

A …aztán lett az úttest című könyv egy 2011-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyv, melyet Birtalan Ferenc írt és a Hungarovox Kiadó adja ki a 9786155079283 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Birtalan Ferenc: …aztán lett az úttest egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Birtalan Ferenc: …aztán lett az úttest PDF, …aztán lett az úttest PDF letöltés, Birtalan Ferenc: …aztán lett az úttest ePUB, …aztán lett az úttest ePUB letöltés, Birtalan Ferenc: …aztán lett az úttest Mobi, …aztán lett az úttest Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Birtalan Ferenc további könyvei

Hungarovox Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9786155079283 ISBN-számú könyvek

Összes könyv