Bill Burnett: Tervezd meg az életed

Bill Burnett, Dave Evans könyve: Tervezd meg az életed | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] No 1. New York Times BestsellerA Stanford Egyetem professzorai segítenek abban, hogy életünk bármely életszakaszában a fejlődés útjára léphessünk, és végre azzá válhassunk, akivé valóban szeretnénk.Életünk egészére hatással vannak a dizájnerek. Elég csak körülnéznünk a munkahelyünkön vagy a lakásunkban, és lépten-nyomon okostelefonokba és formatervezett bútorokba botlunk. Minden egyes tervezői feladat egy problémafelvetéssel kezdődik, amelynek megoldására egy csapat vállalkozik,addig finomítva elképzeléseit, amíg el nem jut a lehető legjobb eredményig.Miért is ne tekinthetnénk hasonlóképpen a saját életünkre?Bill Burnett és Dave Evans formatervezőként számos termék tökéletesítésében részt vettek. A Stanford Egyetemen évek óta futó kurzusukat egy kreatívabb, boldogabb élet reményében több ezren kipróbálták már. A tervezői gondolkodásmód (design thinking) elsajátításával könyvükön keresztül most a saját életünket is boldogabbá és teljesebbé tehetjük.A bemutatott valós élethelyzetek és kipróbált módszereik által képessé válhatunk arra, hogy praktikusan és kreatívan gondolkozzunk, és learassuk saját tervszerű munkánk gyümölcsét, vagyis olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk. Márpedig egy jól felépített élet egyet jelent a jó élettel.Bill Burnett a Stanford Egyetem formatervezési programjának vezetője. Olyan termékek kialakítása fűződik a nevéhez, mint például az Apple PowerBookja.Dave Evans formatervezőként ugyancsak a Stanford munkatársa. Az Apple-nél ő volt az első egerek kialakításáért felelős csapat vezetője. [/limit_content]

A Tervezd meg az életed című könyv egy 2017-ban megjelent, 257 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Bill Burnett, Dave Evans írt és a Bookline Könyvek adja ki a 9789633106174 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bill Burnett, Dave Evans: Tervezd meg az életed egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bill Burnett, Dave Evans: Tervezd meg az életed PDF, Tervezd meg az életed PDF letöltés, Bill Burnett, Dave Evans: Tervezd meg az életed ePUB, Tervezd meg az életed ePUB letöltés, Bill Burnett, Dave Evans: Tervezd meg az életed Mobi, Tervezd meg az életed Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bill Burnett, Dave Evans további könyvei

Bookline Könyvek kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

257 oldalas könyvek

9789633106174 ISBN-számú könyvek

Összes könyv