Beverly Mccullough: Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén

Beverly Mccullough könyve: Csodás ékszerek 30 perc alatt - 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bármilyen hihetetlen, az ékszerkészítés nem feltétlenül időigényes és bonyolult. Légy bár kezdő vagy kisebb-nagyobbgyakorlattal rendelkező ékszerkészítő, ebből a hasznos kézikönyvből sok-sok kreatív ötletet, trükköt leshetsz el. Kötetünkben 60 csodás ékszer fülbevaló, nyaklánc, karkötő, bross és gyűrű elkészítését mutatjuk be lépésről lépésre. Könnyedén, szórakozva sajátíthatod el az ékszerkészítés alapjait és a mesterfogásokat. Megismerheted a különféle hímzőtechnikákat és a gyöngyfűzés elengedhetetlen kellékeit. Lepd meg magad, szeretteidet vagy barátaidat csodás ékszerekkel! Nincs többé kifogás légy a magad ékszerésze, valósítsd meg az ötleteidet mindössze 30 perc alatt! [/limit_content]

A Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén című könyv egy 2016-ban megjelent, 128 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Beverly Mccullough írt és a Ventus Libro Kiadó adja ki a 9786155535178 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Beverly Mccullough: Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Beverly Mccullough: Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén PDF, Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén PDF letöltés, Beverly Mccullough: Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén ePUB, Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén ePUB letöltés, Beverly Mccullough: Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén Mobi, Csodás ékszerek 30 perc alatt – 60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Beverly Mccullough további könyvei

Ventus Libro Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155535178 ISBN-számú könyvek

Összes könyv