Béres Klára: Cseppben az élet

Béres Klára könyve: Cseppben az élet | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A Béres Csepp megalkotójának, Béres Józsefnek kivételes élet jutott osztályrészül. Az útról, melyre a Gondviselés vezette, a céltól, melyet kijelölt magának, soha semmi nem téríthette el. Nem gyűrhette le őt sem a gyalázkodó féltékenység, sem a bürokrácia útvesztője, sem az előítéletek szövevénye. A benne lakozó rendkívüli elhivatottság még életében… [/limit_content]

A Cseppben az élet című könyv egy 2016-ban megjelent, 232 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Béres Klára írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789638868671 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Béres Klára: Cseppben az élet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Béres Klára: Cseppben az élet PDF, Cseppben az élet PDF letöltés, Béres Klára: Cseppben az élet ePUB, Cseppben az élet ePUB letöltés, Béres Klára: Cseppben az élet Mobi, Cseppben az élet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Béres Klára további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789638868671 ISBN-számú könyvek

Összes könyv