Bencze Mariann (Szerk.): Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló

Bencze Mariann (Szerk.) könyve: Számolóka 2. - Gondolkodtató feladatok - Matematika gyakorló | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Számolóka 2. című kötet már a 100-as számkörbe vezeti be a gyerekeket. Megismerhetik a kétjegyű számok helyi értékét, helyes leírását és fogalmát. Ebben a számkörben is biztonságosan szétválogatják a páros és páratlan számokat. Már sorba rendezik az összekevert számokat a megfelelő utasítás alapján. Számtani sorozatokat folytatnak a szabály felismerése alapján. Megtanulják a négy alapműveletet (összeadás, kivonás, szorzás, osztás), és az eddig megismert geometriai fogalmakat tovább mélyíthetik. Ezt a kötetet a második osztályba járó diákoknak ajánljuk, akik szívesen foglalkoznak a matematikával a tankönyv anyagán kívül is. [/limit_content]

A Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló című könyv egy 2017-ban megjelent, 24 oldalból álló, Matematika, Tankönyv, segédkönyv 1-4 évfolyam kategóriájú könyv, melyet Bencze Mariann (Szerk.) írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632944494 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bencze Mariann (Szerk.): Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bencze Mariann (Szerk.): Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló PDF, Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló PDF letöltés, Bencze Mariann (Szerk.): Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló ePUB, Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló ePUB letöltés, Bencze Mariann (Szerk.): Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló Mobi, Számolóka 2. – Gondolkodtató feladatok – Matematika gyakorló Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bencze Mariann (Szerk.) további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

Matematika, Tankönyv, segédkönyv 1-4 évfolyam kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789632944494 ISBN-számú könyvek

Összes könyv