Bencze János: Kényszerített bíró urak

Bencze János könyve: Kényszerített bíró urak - A Pécsi Királyi Törvényszék és a Pécsi Megyei Bíróság történetéből 1915-1960 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A Pécs-Baranyai igazságszolgáltatás történetét 1872-1914 közötti időszakra feldolgozó könyv, a Tekintetes bíró urak folytatása, melynek középpontjában a negyvenes-ötvenes évek időnként humoros, időnként tragikus, a jogszerűséget gyakran nélkülöző, törvénysértésekkel teli igazságszolgáltatásának vizsgálata áll. [/limit_content]

A Kényszerített bíró urak című könyv egy 2010-ban megjelent, 260 oldalból álló, Jog, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Bencze János írt és a Pro Pannonia Kiadói Alapítvány adja ki a 9789639893306 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bencze János: Kényszerített bíró urak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bencze János: Kényszerített bíró urak PDF, Kényszerített bíró urak PDF letöltés, Bencze János: Kényszerített bíró urak ePUB, Kényszerített bíró urak ePUB letöltés, Bencze János: Kényszerített bíró urak Mobi, Kényszerített bíró urak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bencze János további könyvei

Pro Pannonia Kiadói Alapítvány kiadó további könyvei

Jog, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

260 oldalas könyvek

9789639893306 ISBN-számú könyvek

Összes könyv