Békési Ágnes: Muzsikusok

Békési Ágnes könyve: Muzsikusok | könyv borító

Cím:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “A cigány zenészek számára a közös zenélés öröm, feloldódás a meghitt férfias, családias légkörben, az élet intenzív átélésének ünnepi lehetősége. Egyfajta életmód, kommunikációs forma, erőteljes önkifejezés, s egyben az összetartozás kifejezése. A hangszer nem egy eszköz, nem semleges instrumentum, melyet meg kell szólaltatni, hanem mintegy a saját test folytatása. Hiszen gyerekkoruktól szinte összenőttek a hangszerükkel, az testük és életük részét képezi. Minden más mozdulattal összetéveszthetetlen, ahogyan egy cigány zenész fölemeli a hangszerét. Mintha a karját emelné föl. Ezzel szemben a szimfonikus zenekarban pontos tudományossággal kell interpretálni…” [/limit_content]

A Muzsikusok című könyv egy 2003-ban megjelent, 144 oldalból álló, Néprajz Művészet, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Békési Ágnes írt és a Pont Kiadó adja ki a 9789639312777 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Békési Ágnes: Muzsikusok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Békési Ágnes: Muzsikusok PDF, Muzsikusok PDF letöltés, Békési Ágnes: Muzsikusok ePUB, Muzsikusok ePUB letöltés, Békési Ágnes: Muzsikusok Mobi, Muzsikusok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Békési Ágnes további könyvei

Pont Kiadó kiadó további könyvei

Néprajz Művészet, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789639312777 ISBN-számú könyvek

Összes könyv