Bedi Beatrix: Rábafüzes és a Hianzek

Bedi Beatrix könyve: Rábafüzes és a Hianzek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] “Rábafüzes és a Hianzek” című német és magyar nyelvű könyv űrt tölt ki a magyarországi németség történelmében. A kiadvány célul tűzi, hogy az olvasó a magyarországi németeket ne a “svábsággal” azonosítsa, s felhívja az olvasó figyelmét a német kultúra sokszínűségére, amely Magyarországon jelen van napjainkban is. Emiatt is beszélhetünk a “hianz” nyelvjárásról és a kultúráról térségünkben. A könyv nemcsak üzenet az előítélettel szemben, hanem a betérő, visszatérő, gyökereit kereső, Magyarországról elszármazott magyarországi németek utódainak ismeretanyagot ad őseik életéről, szokásiról, hagyományairól és származásáról. [/limit_content]

A Rábafüzes és a Hianzek című könyv egy 2016-ban megjelent, 160 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Bedi Beatrix írt és a SZÜLŐFÖLD KÖNYVKIADÓ adja ki a 9786155600234 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bedi Beatrix: Rábafüzes és a Hianzek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bedi Beatrix: Rábafüzes és a Hianzek PDF, Rábafüzes és a Hianzek PDF letöltés, Bedi Beatrix: Rábafüzes és a Hianzek ePUB, Rábafüzes és a Hianzek ePUB letöltés, Bedi Beatrix: Rábafüzes és a Hianzek Mobi, Rábafüzes és a Hianzek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bedi Beatrix további könyvei

SZÜLŐFÖLD KÖNYVKIADÓ kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9786155600234 ISBN-számú könyvek

Összes könyv