Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland

könyve: Bear Grylls kalandok - Tengeri kaland | könyv borító

[limit_content length=”400″] Készen állsz egy igazi kalandra? Chloe kalandvágyó, népszerű… és mindig szemetel. Azt gondolja, hogy a világ elég hatalmas ahhoz, hogy elférjen benne egy kis szemét. Aztán felborul a vitorlása, és hirtelen egy távoli tengerparton találja magát, akárcsak valami partra vetett holmi. Bear Grylls vezetésével közösen átküzdik magukat futóhomokon, veszélyes dagályon, valamint azt is megtanulja, hogy a tengeri élővilág törékeny és vigyázni kell rá… Vajon Chloe ráébred, hogy a vadonban tisztelnünk kell a természetet, máskülönben viselnünk kell a következményeket? Inspiráló kaland ifjú túlélőknek Bear Grylls főcserkésztől Emma McCann csodálatos illusztrációival. [/limit_content]

A Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland című könyv egy 2019-ban megjelent, 129 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet írt és a Patmos Records Ker.és Kiad. Szerv. adja ki a 9786158139335 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland PDF, Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland PDF letöltés, : Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland ePUB, Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland ePUB letöltés, : Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland Mobi, Bear Grylls kalandok – Tengeri kaland Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Patmos Records Ker.és Kiad. Szerv. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

129 oldalas könyvek

9786158139335 ISBN-számú könyvek

Összes könyv