Bear Grylls: Állati detektív munkafüzet

Bear Grylls könyve: Állati detektív munkafüzet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Szeretnél olyan felfedező lenni, mint Bear Grylls?Most megtudhatod, mi a ku?lönbség a tigris és a farkas lábnyoma között, hogy miből látszik, a róka a lyukbanvan-e, és még madártollat is tervezhetsz ebben az izgalmas fu?zetben, amelyben sok vicces tény, teszt, szókereső és rejtvény vár rád!Rengeteg ötlet Bear Gryllstől.Érdekes, néha szinte hihetetlen tényekIzgalmas feladatokTöbb mint 60 matrica! [/limit_content]

A Állati detektív munkafüzet című könyv egy 2017-ban megjelent, 32 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Bear Grylls írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634064961 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bear Grylls: Állati detektív munkafüzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bear Grylls: Állati detektív munkafüzet PDF, Állati detektív munkafüzet PDF letöltés, Bear Grylls: Állati detektív munkafüzet ePUB, Állati detektív munkafüzet ePUB letöltés, Bear Grylls: Állati detektív munkafüzet Mobi, Állati detektív munkafüzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bear Grylls további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789634064961 ISBN-számú könyvek

Összes könyv