Bayné Bojcsev Mónika: A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet

Bayné Bojcsev Mónika könyve: A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Vidám történetek, játékos tanulás!A munkafüzet elkészítéséhez az ötletet Csukás István magával ragadó humora adta.Gyermekeimnek gyakran meséltem történeteit, melyeket lelkesedéssel hallgattak, nagyokat nevettek rajtuk, rabul ejtette figyelmüket.Ha Te is részese kívánsz lenni ennek az örömnek, azt ajánlom olvasd el Csukás István: Téli tücsök meséi című könyvét és játssz, oldd meg el az ehhez készített feladataimat!Lapozz bele a munkafüzetbe, melyben érdekességeket találsz kedves állataidról, rejtvényeket, játékos feladatokat, melyek elszórakoztatnak!A munkafüzet feladatait akár a nyári szünetben önállóan is megoldhatod, még a feladatok megoldásait is megtalálod benne. [/limit_content]

A A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet című könyv egy 2016-ban megjelent, 48 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Bayné Bojcsev Mónika írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789632451978 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bayné Bojcsev Mónika: A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bayné Bojcsev Mónika: A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet PDF, A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet PDF letöltés, Bayné Bojcsev Mónika: A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet ePUB, A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet ePUB letöltés, Bayné Bojcsev Mónika: A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet Mobi, A téli tücsök meséi szövegfeldolgozó munkafüzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bayné Bojcsev Mónika további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789632451978 ISBN-számú könyvek

Összes könyv