Bartos Erika: Te is voltál kicsi, dédpapa?

Bartos Erika könyve: Te is voltál kicsi, dédpapa? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Te is voltál kicsi, dédpapa? Hogyan lesz a kisbabából óvodás, majd iskolás gyerek, kamasz, felnőtt, szülő, nagyszülő és dédszülő? Hogyan követi a gyerekkort a felnőttkor, majd az időskor? Hogyan érlelik lelkünket a jó és rossz emlékek?Bartos Erika, a Pro Familiis – díjjal kitüntetett meseíró két új könyve az életszakaszok sorrendjébe vezeti be a legkisebbeket, a tőle megszokott egyedi grafikával, a gyereklélekhez szóló végtelen szeretettel. [/limit_content]

A Te is voltál kicsi, dédpapa? című könyv egy 2016-ban megjelent, 78 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Bartos Erika írt és a Magánkiadás adja ki a 9786158056519 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bartos Erika: Te is voltál kicsi, dédpapa? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bartos Erika: Te is voltál kicsi, dédpapa? PDF, Te is voltál kicsi, dédpapa? PDF letöltés, Bartos Erika: Te is voltál kicsi, dédpapa? ePUB, Te is voltál kicsi, dédpapa? ePUB letöltés, Bartos Erika: Te is voltál kicsi, dédpapa? Mobi, Te is voltál kicsi, dédpapa? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bartos Erika további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

78 oldalas könyvek

9786158056519 ISBN-számú könyvek

Összes könyv