Bartos Erika: Bogyó és Babóca sportol

Bartos Erika könyve: Bogyó és Babóca sportol | könyv borító

[limit_content length=”400″] Vendelhez vendég érkezik: Frici cincér, a szarvasbogár jó barátja. Ajándékot is hoz: egy focilabdát! Persze erre felbolydul az egész társaság, és nagy focimeccset rendeznek. Megvannak a csapatok, Babócáék varrnak mezeket, indul a mérkőzés! De szabályosan játszani nem is olyan könnyű – ezt is meg kell tanulni! A második mesében a bogárkák síelni indulnak Milla, a hóbogár vezetésével. Csak Pihe nem tud síelni, de szégyelli elárulni félelmét a többieknek. De nincs mitől félnie: mindenki le tudja győzni a félelmeit, és kiderülhet, hogy ami olyan ijesztő volt, az valójában nagyon is élvezetes dolog!Két új mese a gyerekek kedvenceivel és két fontos témával. [/limit_content]

A Bogyó és Babóca sportol című könyv egy 2014-ban megjelent, 48 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Bartos Erika írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9786155441493 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bartos Erika: Bogyó és Babóca sportol egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bartos Erika: Bogyó és Babóca sportol PDF, Bogyó és Babóca sportol PDF letöltés, Bartos Erika: Bogyó és Babóca sportol ePUB, Bogyó és Babóca sportol ePUB letöltés, Bartos Erika: Bogyó és Babóca sportol Mobi, Bogyó és Babóca sportol Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bartos Erika további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9786155441493 ISBN-számú könyvek

Összes könyv