Bartos Erika: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével

Bartos Erika könyve: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bogyó és Babóca története tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor 2004-ben megjelent az első kötet. Most, húsz megjelent kötet után fogadjátok szeretettel ezt a nagy foglalkoztatókönyvet, amiben számtalan különböző feladatot találtok. Lehet színezni, számolgatni, de a fejtörők, párosítók, kirakók, összekötős és gondolkodós feladatok mellett tizenkét új mesét is olvashattok a csigafiúról és katicalányról! [/limit_content]

A Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével című könyv egy 2014-ban megjelent, 200 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Bartos Erika írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9786155441981 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bartos Erika: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bartos Erika: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével PDF, Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével PDF letöltés, Bartos Erika: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével ePUB, Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével ePUB letöltés, Bartos Erika: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével Mobi, Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bartos Erika további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9786155441981 ISBN-számú könyvek

Összes könyv