Bárdi László: Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről

Bárdi László könyve: Őstörténetünk ösvényein - Utódainknak - elődeinkről | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerző neves kelet-kutató, sinológus, a PTE Földrajzi Intézet Ázsia Központjának alapító igazgatója, aki tanulmányait nem csak idehaza, hanem Angliában, Olaszországban, Németországban és Kínában végezte, 2008-ban a Nanchingi Tudományegyetemen habilitált, Európa és Ázsia számos országában konferenciák előadója volt, közel harminc alkalommal végzett kutatásokat Kínában. Nemzetközi figyelemben részesült a híres Selyemút teljes belső-ázsiai bejárása, majd a Nagy Csatorna teljes hosszának negyed évezred után történt első végighajózása. 14 önálló könyv, 36 közös tanulmánykötet és közel 200 tanulmány szerzője, húsznál több ismeretterjesztő filmje került bemutatásra. Könyve a magyarság őstörténetével, keleti rokonságával kapcsolatos kutatómunkájának összefoglalása, ősi népek, kultúrák maradványainak, ismeretlen világoknak a bemutatása, európai párhuzamainak elemzése. Gazdagon illusztrált, olvasmányos stílusban megírt, élvezetes, tudományos ismeretterjesztő mű. [/limit_content]

A Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről című könyv egy 2016-ban megjelent, 160 oldalból álló, Néprajz Művelődéstörténet, Társadalomtudomány Néprajz Történelem kategóriájú könyv, melyet Bárdi László írt és a Pro Pannónia Kiadói Alapítvány adja ki a 9786155553288 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bárdi László: Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bárdi László: Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről PDF, Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről PDF letöltés, Bárdi László: Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről ePUB, Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről ePUB letöltés, Bárdi László: Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről Mobi, Őstörténetünk ösvényein – Utódainknak – elődeinkről Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bárdi László további könyvei

Pro Pannónia Kiadói Alapítvány kiadó további könyvei

Néprajz Művelődéstörténet, Társadalomtudomány Néprajz Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9786155553288 ISBN-számú könyvek

Összes könyv