Barbara Wierzchowska: Hercegnők – Bűvös kifestő

Barbara Wierzchowska könyve: Hercegnők - Bűvös kifestő | könyv borító

[limit_content length=”400″] A “Bűvös kifestő” sorozat egy játékos felfedezőút a színek világába. Elég csupán egy ecsettel megnedvesíteni a képeket, és – abrakadabra… – a rajzok életre kelnek. Az itt bemutatott kifestő füzetsorozatot azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik még csak most kezdenek ismerkedni a színekkel. A gyermekek korához igazodó illusztrációk és a rövid ismertető szövegek is hozzájárulnak a kicsik szórakoztatásához. [/limit_content]

A Hercegnők – Bűvös kifestő című könyv egy 2009-ban megjelent, 8 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Barbara Wierzchowska írt és a Aksjomat adja ki a 9789638841698 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Barbara Wierzchowska: Hercegnők – Bűvös kifestő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Barbara Wierzchowska: Hercegnők – Bűvös kifestő PDF, Hercegnők – Bűvös kifestő PDF letöltés, Barbara Wierzchowska: Hercegnők – Bűvös kifestő ePUB, Hercegnők – Bűvös kifestő ePUB letöltés, Barbara Wierzchowska: Hercegnők – Bűvös kifestő Mobi, Hercegnők – Bűvös kifestő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Barbara Wierzchowska további könyvei

Aksjomat kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

8 oldalas könyvek

9789638841698 ISBN-számú könyvek

Összes könyv