Barabás József (szerk.): Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára

Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.) könyve: Szájsebészet és fogászat - Általános orvosok és orvostanhallgatók számára | könyv borító

[limit_content length=”400″] A “Szájsebészet és fogászat” című egyetemi tankönyv általános orvosok és orvostanhallgatók részére készült. Megírásával segítséget kívánunk nyújtani egyrészt az önálló tantárgy elsajátításához és vizsgára való felkészüléshez, másrészt az arc-, állcsont-, szájsebész szakképesítés megszerzéséhez szükséges szájsebészeti és fogászati ismeretek elsajátításához. A könyv írásában döntően arc-, állcsont-, szájsebész és dentoalveolaris sebész szakvizsgával rendelkezők és vezető fogorvos oktatók vettek részt mind a négy orvosegyetemről. A szájüreg, az arc és a nyak speciális szaktudást követel több szakorvostól (traumatológus, szemész, fül- orr- gégész, plasztikai sebész, családorvos) a daganatok (metasztázisok), a gyulladások, a balesetek okozta sérülések felismerésében, ellátásában, illetve a megfelelő szakorvoshoz történő irányításban. Az ilyen ismeretek elsajátítását, bővítését segíti naprakész tudományos és gyakorlati ismeretanyaggal ez a tankönyv. Ajánlott általános orvosok és orvostanhallgatók mellett határterületi szakorvosok, dentoalveolaris sebészek és fogorvosok számára egyaránt. [/limit_content]

A Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára című könyv egy 2012-ban megjelent, 274 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.) írt és a Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. adja ki a 9789633312193 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.): Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.): Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára PDF, Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára PDF letöltés, Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.): Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára ePUB, Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára ePUB letöltés, Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.): Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára Mobi, Szájsebészet és fogászat – Általános orvosok és orvostanhallgatók számára Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Barabás József (szerk.), Orosz Mihály (szerk.) további könyvei

Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

274 oldalas könyvek

9789633312193 ISBN-számú könyvek

Összes könyv