Bánó Attila: 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület

Bánó Attila könyve: 44 meghökkentő eset a magyar történelemből - Becsület | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bánó Attila számtalan érdekes, talán kevésbé ismert rejtélyes történettel szórakoztatta eddig olvasóit. Ebben a kötetben a szerző 44 történeten keresztül a becsület különböző aspektusait mutatja be egy hatévszázados időutazáson keresztül. Nyomozhatunk egy kicsit Anjou Mária titokzatos halála kapcsán. Vajon a rejtélyes lovas baleset valóban baleset volt? Hogy viszonyultak a paráznasághoz a korabeli uralkodók? Igaz, hogy Hunyadi egy dublőr segítségével menekült meg? Mátyás király miért törte össze a velencei üvegből kapott ajándékait? Miért harcoltak a patikusok az orvosok ellen az 1600-as években? Vajon mi járt annak a könyvnyomtatónak, aki kijavította a Biblia hibáit? Hogy halt ki a Zrínyi család? Vajon jól ítéljük meg az iszlám hatásait? Mit súg erről nekünk a történelem? Mi lehetett az Ady Endre és Tisza István közötti ellentét valódi oka? Az érdekes kérdésekre sokszor meghökkentő vagy épp megdöbbentő válaszokat kaphatunk. [/limit_content]

A 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület című könyv egy 2016-ban megjelent, 392 oldalból álló, Történelem Magyar történelem, Általános kategóriájú könyv, melyet Bánó Attila írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632935898 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bánó Attila: 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bánó Attila: 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület PDF, 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület PDF letöltés, Bánó Attila: 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület ePUB, 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület ePUB letöltés, Bánó Attila: 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület Mobi, 44 meghökkentő eset a magyar történelemből – Becsület Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bánó Attila további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Magyar történelem, Általános kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

392 oldalas könyvek

9789632935898 ISBN-számú könyvek

Összes könyv