Balla Margit: A földönkívüli kislány

Balla Margit könyve: A földönkívüli kislány | könyv borító

[limit_content length=”400″] Egy hűvös szeptemberi reggelen a szél belökte Miki szobájának ablakát, és valami beesett a szőnyegre. Egy apró, rózsaszín galacsin, ami hirtelen megmozdult, nyújtózott egyet, és megszólította Mikit.A nyolcéves, meglehetősen magányos kisfiú élete ettől a pillanattól gyökeresen megváltozik. S miközben Miki Nimukénak, az égből pottyant lénynek segít titkos küldetése végrehajtásában, saját múltjának rejtélyeire is fény derül. A korántsem veszélytelennek tűnő vállalkozás nem mellékes szereplője Baruch, a macska.A fordulatokban gazdag történet magával ragadja a kisgyerek fantáziáját, de a gyermeki lélek rezdülései iránt fogékony felnőttet is elbűvöli, Horváth Ildi játékos rajzai pedig még élvezetesebbé teszik a közös olvasást.Hatéves kortól ajánljuk. [/limit_content]

A A földönkívüli kislány című könyv egy 2015-ban megjelent, 80 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Balla Margit írt és a Anser Társaság adja ki a 9788097206406 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Balla Margit: A földönkívüli kislány egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Balla Margit: A földönkívüli kislány PDF, A földönkívüli kislány PDF letöltés, Balla Margit: A földönkívüli kislány ePUB, A földönkívüli kislány ePUB letöltés, Balla Margit: A földönkívüli kislány Mobi, A földönkívüli kislány Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Balla Margit további könyvei

Anser Társaság kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9788097206406 ISBN-számú könyvek

Összes könyv