Balázs Bernadett: Kismackó története – Az igazi bölcsesség

Balázs Bernadett könyve: Kismackó története - Az igazi bölcsesség | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kismackó olyan, mint bármelyik gyerek. Szeret játszani, a társaival lenni, és nagyon szereti a családját. Mint minden medvebocs az erdőben, Kismackó is iskolába jár, aminek rendkívül örül, mert szeretne minél többet megtudni a világról. Folyton töri valamin a kis buksiját. Sokszor töpreng például azon, honnan van az a rengeteg csillag az égen. Te is gondolkoztál már rajta? A meséből megtudhatjuk, mi történik a kíváncsi Kismackóval, mikor titokban otthagyja a mackóiskolát, és később hogyan tanulja meg, hogy bizony érdemes hallgatni a bölcs tanácsra. Egy bájos és tanulságos mese, rímekbe szedve, szebbnél szebb illusztrációkkal, amit gyermeked sosem fog megunni & garantáltan szeretni fogja! [/limit_content]

A Kismackó története – Az igazi bölcsesség című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Balázs Bernadett írt és a KATICA KÖNYVMŰHELY adja ki a 9786155697104 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Balázs Bernadett: Kismackó története – Az igazi bölcsesség egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Balázs Bernadett: Kismackó története – Az igazi bölcsesség PDF, Kismackó története – Az igazi bölcsesség PDF letöltés, Balázs Bernadett: Kismackó története – Az igazi bölcsesség ePUB, Kismackó története – Az igazi bölcsesség ePUB letöltés, Balázs Bernadett: Kismackó története – Az igazi bölcsesség Mobi, Kismackó története – Az igazi bölcsesség Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Balázs Bernadett további könyvei

KATICA KÖNYVMŰHELY kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9786155697104 ISBN-számú könyvek

Összes könyv