Balázs Ágnes: A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj!

Balázs Ágnes könyve: A pösze nyuszi és más történetek - Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hányszor hallottad már, hogy ne ugrándozz mesehallgatás közben, ne kiabálj, ne dobolj, ne trappolj, hanem ülj le szépen, és figyelj csöndben? Ha nehezedre esik egy helyben maradnod, ha te is örökmozgó vagy, akkor ezek a mesék éppen neked szólnak! A mulatságos történetek alatt ugrálhatsz, tapsolhatsz, szaladgálhatsz, sőt, még kiabálhatsz is, de csak akkor, amikor elhangzanak a feladatokra buzdító szavak.Örökmozgó, mesehallgatásra és játékra fel! Keltsd életre a pösze nyuszi, a civakodó medvebocsok vagy a két hazudós kisegér történetét! [/limit_content]

A A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! című könyv egy 2018-ban megjelent, 56 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Balázs Ágnes írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634159124 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Balázs Ágnes: A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Balázs Ágnes: A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! PDF, A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! PDF letöltés, Balázs Ágnes: A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! ePUB, A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! ePUB letöltés, Balázs Ágnes: A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! Mobi, A pösze nyuszi és más történetek – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Balázs Ágnes további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

56 oldalas könyvek

9789634159124 ISBN-számú könyvek

Összes könyv