Bakos László: Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül

Bakos László könyve: Tűz és Víz - Egy életen át a föld körül | könyv borító

[limit_content length=”400″] Magyarországon véres háborúk dúlnak a déli határ mentén. A magyarok a törökökkel vívnak élet-halál harcot az ország megmaradásáért. A hátországban azonban a fiatalok ugyanúgy élnek, dolgoznak és szeretnek, mint a legszebb békeidőben. Betakarítják az életet, templomba járnak, majd táncmulatságon szórakoznak. Vetélkednek a legszebb lány szerelméért, és élnek, míg a szerelem átka le nem csap közéjük. Egy fiatal legényt a vetélytársával való véres összecsapás után az átok, mint az ősszel lehullott száraz levelet a szél, messzire sodorja. Háború, harc, küzdelem, szenvedés, vér, tűz és víz kíséri útját. Körbehajózza a Földet csónakkal, naszáddal, kereskedelmi hajókkal, majd Magellán flottájával. Néha eszébe jut a szülőfaluja, a szerelme, de lélekben és a valóságban is egyre távolabb kerül tőle. [/limit_content]

A Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül című könyv egy 2019-ban megjelent, 296 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Bakos László írt és a Publio Kiadó adja ki a 9789634435693 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bakos László: Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bakos László: Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül PDF, Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül PDF letöltés, Bakos László: Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül ePUB, Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül ePUB letöltés, Bakos László: Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül Mobi, Tűz és Víz – Egy életen át a föld körül Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bakos László további könyvei

Publio Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789634435693 ISBN-számú könyvek

Összes könyv