Bächer Iván: Nagypapa hűlt helye

Bächer Iván könyve: Nagypapa hűlt helye | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Ez egy zsidó könyv. Lehet kérdeni, éspedig joggal: Minek? Mire jó ez? Micsoda dolog ez? Felekezet, faj, származás, vagy valami más efféle bajos szempont szerint különböztetni embereket, helyeket, történeteket. Én a zsidóság kérdését másképpen fogom fel. Számomra ez se nem vér, se nem hitvallás, de még csak nem is kultúra kérdése. Hanem sorsé. A zsidó sors az, ami valakit zsidóvá tesz. Egyszerűbben: zsidó az, akit mások lezsidóznak. Ezért szerepel a könyvben nemcsak zsidó, de elűzött, kitelepített szász, erdélyi arisztokrata, vagonra rakott sváb is. Most van hatvan éve annak, hogy néhány hét alatt elpusztíttatott szinte a teljes vidéki magyar zsidóság… Az ő emlékükre készült ez a könyv.” [/limit_content]

A Nagypapa hűlt helye című könyv egy 2004-ban megjelent, 248 oldalból álló, 20. század, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények kategóriájú könyv, melyet Bächer Iván írt és a Göncöl Kiadó adja ki a 9789639183490 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bächer Iván: Nagypapa hűlt helye egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bächer Iván: Nagypapa hűlt helye PDF, Nagypapa hűlt helye PDF letöltés, Bächer Iván: Nagypapa hűlt helye ePUB, Nagypapa hűlt helye ePUB letöltés, Bächer Iván: Nagypapa hűlt helye Mobi, Nagypapa hűlt helye Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bächer Iván további könyvei

Göncöl Kiadó kiadó további könyvei

20. század, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9789639183490 ISBN-számú könyvek

Összes könyv