Bach Iván: Formális nyelvek

Bach Iván könyve: Formális nyelvek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bach Iván könyve azoknak szól akik programnyelvekkel foglalkoznak, de segít azoknak is akik a természetes nyelv, a matematikai logika, a gépelemzés terén formális eszközökkel akarják megfogalmazni kérdéseiket és kijelentéseiket. [/limit_content]

A Formális nyelvek című könyv egy 2001-ban megjelent, 230 oldalból álló, Programozás Matematika, Számítástechnika Programozás Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Bach Iván írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789639132924 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bach Iván: Formális nyelvek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bach Iván: Formális nyelvek PDF, Formális nyelvek PDF letöltés, Bach Iván: Formális nyelvek ePUB, Formális nyelvek ePUB letöltés, Bach Iván: Formális nyelvek Mobi, Formális nyelvek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bach Iván további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Programozás Matematika, Számítástechnika Programozás Természettudomány kategóriájú könyvek

2001-ban megjelent könyvek

230 oldalas könyvek

9789639132924 ISBN-számú könyvek

Összes könyv