Babucs Éva: Gondri gazdára talál

Babucs Éva könyve: Gondri gazdára talál | könyv borító

[limit_content length=”400″] Miközben Gondri elszántan keresi gazdáját, különös kalandokba bonyolódik. Vándorútja során találkozik falánk sünnel, gyanútlan csigával, hatalmas, vajszívű őrkutyával és haragos bácsival, akik újabb meglepetéseket tartogatnak számára. Gondri már nem is reméli, hogy gazdát talál magának, és szörnyű veszélybe sodródik, ám végül minden jóra fordul Gondri sorozatban megjelent:Gondri gazdát keres.   [/limit_content]

A Gondri gazdára talál című könyv egy 2015-ban megjelent, 32 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Babucs Éva írt és a Geopen Kiadó adja ki a 9786155331428 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Babucs Éva: Gondri gazdára talál egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Babucs Éva: Gondri gazdára talál PDF, Gondri gazdára talál PDF letöltés, Babucs Éva: Gondri gazdára talál ePUB, Gondri gazdára talál ePUB letöltés, Babucs Éva: Gondri gazdára talál Mobi, Gondri gazdára talál Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Babucs Éva további könyvei

Geopen Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9786155331428 ISBN-számú könyvek

Összes könyv