B. Méhes Vera: Az óvónő és az óvodai játékok

B. Méhes Vera könyve: Az óvónő és az óvodai játékok | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az óvónő és az óvodai játék megismertet a gyermeki játék általános jellemzőivel, tárgyi és személyi feltételeivel. Taglalja a játékfajták sajátosságait, s az óvónők kapcsolódó tennivalóit. Kitér az óvónő-szülő kapcsolatra, a “közös gyereknevelés” összehangolásának tennivalóira. Teszi mindezt úgy, hogy elméleti megállapításait számos gyakorlatból vett példával illusztrálja és támasztja alá.Az óvónő és az óvodai játék rendszerezett, átfogó ismereteket nyújt az óvodáskorú gyermekek játéktevékenységéről. Az elméleti ismeretek mindig konkrét példákon keresztül jelennek meg – nincsenek ex cathedra kijelentések, vannak viszont a gyakorlat által igazolt összetartozó és ellentmondás mentes tanácsok.Az óvónő és az óvodai játék konkrét eseteken át elemzett ismereteket nyújt az óvónőknek ahhoz, hogy értsék a játék mibenlétét, funkcióit azért, hogy a játékot a gyerekek harmonikus személyiségfejlődésének szolgálatába tudják állítani. [/limit_content]

A Az óvónő és az óvodai játékok című könyv egy 2018-ban megjelent, 238 oldalból álló, Oktatói-pedagógia, Tankönyv, segédkönyv Szakmai tankönyvek kategóriájú könyv, melyet B. Méhes Vera írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634159254 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a B. Méhes Vera: Az óvónő és az óvodai játékok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: B. Méhes Vera: Az óvónő és az óvodai játékok PDF, Az óvónő és az óvodai játékok PDF letöltés, B. Méhes Vera: Az óvónő és az óvodai játékok ePUB, Az óvónő és az óvodai játékok ePUB letöltés, B. Méhes Vera: Az óvónő és az óvodai játékok Mobi, Az óvónő és az óvodai játékok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

B. Méhes Vera további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Oktatói-pedagógia, Tankönyv, segédkönyv Szakmai tankönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

238 oldalas könyvek

9789634159254 ISBN-számú könyvek

Összes könyv