Az én szeretetnaplóm (baris borító)

könyve: Az én szeretetnaplóm (baris borító) | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Számodra mit jelent a szeretet? Fogalmazd meg bátran! Naplónk olyan, mint egy csendes, megértő barát, aki mindig és minden körülmények között meghallgat. Amellett, hogy egy érzésről beszélünk, a szeretet egy képesség is. Tehát tanulni lehet. Fejleszteni. Tökéletesíteni. És átadni. Naplónk segít megtanulni szeretni, szeretetet adni, és szeretetet elfogadni. Hiszen akárhol jársz, akárhová nézel, bármit tapasztalsz a világban, minden szeretetért kiált. Fedezd fel a szeretet erejét önmagadban, és adj szeretetet te is, hogy minél több szeretet áradjon vissza rád! [/limit_content]

A Az én szeretetnaplóm (baris borító) című könyv egy 2019-ban megjelent, 128 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet írt és a Roland Toys Kft. adja ki a 9786155913525 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Az én szeretetnaplóm (baris borító) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Az én szeretetnaplóm (baris borító) PDF, Az én szeretetnaplóm (baris borító) PDF letöltés, : Az én szeretetnaplóm (baris borító) ePUB, Az én szeretetnaplóm (baris borító) ePUB letöltés, : Az én szeretetnaplóm (baris borító) Mobi, Az én szeretetnaplóm (baris borító) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Roland Toys Kft. kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155913525 ISBN-számú könyvek

Összes könyv