Axel Scheffler: Pipp és Polli – Az új barát

Axel Scheffler könyve: Pipp és Polli - Az új barát | könyv borító

[limit_content length=”400″] Pipp új barátot talál a strandon, és nem játszik Pollival.Szegény Polli, nagyon magányos! De amikor elmennek fagyiért, az új barát, Jaki bajba kerül. Polli segít neki – míg a végén mind a hárman együtt játszanak a tengerparton.Mert Pipp és Polli – mindent megold! [/limit_content]

A Pipp és Polli – Az új barát című könyv egy 2016-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Axel Scheffler írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634101949 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Axel Scheffler: Pipp és Polli – Az új barát egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Axel Scheffler: Pipp és Polli – Az új barát PDF, Pipp és Polli – Az új barát PDF letöltés, Axel Scheffler: Pipp és Polli – Az új barát ePUB, Pipp és Polli – Az új barát ePUB letöltés, Axel Scheffler: Pipp és Polli – Az új barát Mobi, Pipp és Polli – Az új barát Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Axel Scheffler további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789634101949 ISBN-számú könyvek

Összes könyv