Aszlányi Károly (Kirk van Hossum): Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése

Aszlányi Károly (Kirk van Hossum) könyve: Kalandos vakáció - Az északi park felfedezése | könyv borító

[limit_content length=”400″] A tragikusan fiatalon elhunyt írót sokan úgy emlegették, hogy humora Karinthyéval vetekszik. E két ifjúsági regénye egyértelműen beleillik kiadónk Klasszikusok Fiataloknak sorozatába, s mint ahogy a többi klasszikust, ezt is élvezettel forgathatják gyermeklelkű felnőttek is. [/limit_content]

A Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése című könyv egy 2011-ban megjelent, ISBN: 9789635397631 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Klasszikus kategóriájú könyv, melyet Aszlányi Károly (Kirk van Hossum) írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789635397631 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Aszlányi Károly (Kirk van Hossum): Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Aszlányi Károly (Kirk van Hossum): Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése PDF, Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése PDF letöltés, Aszlányi Károly (Kirk van Hossum): Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése ePUB, Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése ePUB letöltés, Aszlányi Károly (Kirk van Hossum): Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése Mobi, Kalandos vakáció – Az északi park felfedezése Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Aszlányi Károly (Kirk van Hossum) további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Klasszikus kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789635397631 oldalas könyvek

9789635397631 ISBN-számú könyvek

Összes könyv