Árvai Anikó: Kártyaszövés

Árvai Anikó, Vetró Mihály könyve: Kártyaszövés | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A kis táblácskákkal, kártyákkal való szövés a történelem előtti időkre nyúlik vissza. Napjainkban néhány közép-ázsiai nomád nép asszonyainak körében találkozhatunk a két- vagy többlyukú szövőtáblákkal. A kártyákkal szőtt szalag nagyon erős, a készítés technikája pedig változatos mintázásra ad lehetőséget. A szalagokat használják övként, öltözetek széleinek szegésére, díszítésére, lószerszámok részeként, sátorszalagnak, fogantyúként zsákokra varrják.A könyvben a legelterjedtebb, négylyukú kártyák használatával készített mintás szalagokat mutatunk be, amelyeket ékszerként, pántként, kötözőként, övként, szegőként használhatunk, vagy varrhatunk belőle különböző tokokat. A szalagok szövéséhez szükséges szövőkártyákat saját kezűleg is elkészíthetjük, így a kötetet ajánljuk pedagógusok figyelmébe is, hiszen a szalagszövés iskolai vagy nyári táborban való kézműves foglalkozásnak is kiváló.A tartalomból:AlapanyagokEszközökTechnikákSzövött mintákAz első kártyás szalagTüzes hullámokKék-sárga rácsokPáros mintákSzíves tolltartóIndás tolltartóKosszarvas tarsolyKétoldalas minták és betűkA kártyák cseréjeA szalagok felhasználása [/limit_content]

A Kártyaszövés című könyv egy 2016-ban megjelent, 40 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Vetró Mihály, Árvai Anikó írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784274 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vetró Mihály, Árvai Anikó: Kártyaszövés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vetró Mihály, Árvai Anikó: Kártyaszövés PDF, Kártyaszövés PDF letöltés, Vetró Mihály, Árvai Anikó: Kártyaszövés ePUB, Kártyaszövés ePUB letöltés, Vetró Mihály, Árvai Anikó: Kártyaszövés Mobi, Kártyaszövés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vetró Mihály, Árvai Anikó további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789632784274 ISBN-számú könyvek

Összes könyv