Arthur Ransome: Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7.

Arthur Ransome könyve: Nem akartunk tengerre szállni - Fecskék és Fruskák 7. | könyv borító

[limit_content length=”400″] “John centiméterről centiméterre haladt tovább, át a hánykolódó, dülöngélő, lucskos kajüttetőn. De akárhogy is birkózott Susan a kormányrúddal, a Kobold csak hányta-vetette magát, ágaskodott, mintha mindenáron le akarná vetni magáról Johnt. (…) John rálépett egy kötélre, s érezte, hogy az a bokájára tekeredik. Igyekezett lerúgni, fél kézzel lenyúlt, hogy kiszabadítsa… s csúszás és esés közben még meghallotta Susan velőtrázó sikítását…”Hogy kerülnek régi barátaink, a Walker-gyerekek, azaz a Fecskék egy viharban hánykolódó vitorlásra az Északi-tengeren? Hiszen amikor édesanyjuk elengedte őket újdonsült ismerősükkel, Jim Bradinggel vitorlázni, megígérték, hogy nem hagyják el a harwichi kikötő területét. Ám Jim Brading eltűnik, köd száll le, jön a dagály, leszakad a horgony és a hajó sodródni kezd az árral… [/limit_content]

A Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. című könyv egy 2018-ban megjelent, 336 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Arthur Ransome írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789634320845 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Arthur Ransome: Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Arthur Ransome: Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. PDF, Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. PDF letöltés, Arthur Ransome: Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. ePUB, Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. ePUB letöltés, Arthur Ransome: Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. Mobi, Nem akartunk tengerre szállni – Fecskék és Fruskák 7. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Arthur Ransome további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789634320845 ISBN-számú könyvek

Összes könyv