Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack

könyve: Art - Oxford Read and Discover 1 - Audio CD Pack - Oxford Read and Discover 1 - Audio CD Pack | könyv borító

[limit_content length=”400″] A képzőművészek alkotnak. Képeket, szobrokat, gyakran érdekes színekkel és formákkal. Megtudhatjuk, hogyan készül a festők önarcképe, miben jobb egy festett oroszlán, mint egy élő, megismerhetjük a művészek nyersanyagait és azt is, hol csodálhatjuk meg az elkészült alkotásokat. Kisiskolások számára készült, szép színes kivitelű könyvecske, kezdő nyelvtanulóknak, A1 szinten. [/limit_content]

A Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack című könyv egy 2013-ban megjelent, 32 oldalból álló, Angol, Szótár, nyelvkönyv Könnyített olvasmányok kategóriájú könyv, melyet írt és a Oxford University Press adja ki a 9780194646444 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack PDF, Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack PDF letöltés, : Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack ePUB, Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack ePUB letöltés, : Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack Mobi, Art – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack – Oxford Read and Discover 1 – Audio CD Pack Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Oxford University Press kiadó további könyvei

Angol, Szótár, nyelvkönyv Könnyített olvasmányok kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9780194646444 ISBN-számú könyvek

Összes könyv