Aradi Éva: Indoszkíták

Aradi Éva könyve: Indoszkíták | könyv borító

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Aradi Éva 2005-ben megjelent, A hunok Indiában, majd a 2008-ban kiadott, Egy szkíta nép: a kusánok című könyveivel két nap nép, illetve törzsszövetség indiai történetét dolgozta fel: a kusánokét és a heftaliékét. [/limit_content]

A Indoszkíták című könyv egy 2012-ban megjelent, 168 oldalból álló, Történelem Világtörténelem, Ókor kategóriájú könyv, melyet Aradi Éva írt és a Hun-Idea adja ki a 9789637014666 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Aradi Éva: Indoszkíták egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Aradi Éva: Indoszkíták PDF, Indoszkíták PDF letöltés, Aradi Éva: Indoszkíták ePUB, Indoszkíták ePUB letöltés, Aradi Éva: Indoszkíták Mobi, Indoszkíták Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Aradi Éva további könyvei

Hun-Idea kiadó további könyvei

Történelem Világtörténelem, Ókor kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789637014666 ISBN-számú könyvek

Összes könyv