Ant Middleton: Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból

Ant Middleton könyve: Utánam! - Vezetéselmélet a frontvonalból | könyv borító

[limit_content length=”400″] NUMBER 1 SUNDAY TIMES BESTSELLER “Lerágod a körmöd, miközben olvasod.” – GQ Vezetőnek nem születünk. Elitkommandósnak sem. Ant Middleton katonaként leküzdötte az előtte tornyosuló kihívásokat, majd kőkemény eltökéltséggel, napról napra felépítette, mit jelent vezetőnek lenni. Könyvében ezeket a tapasztalatokat osztja meg velünk. A Különleges Erő kiképzése nem épp sétagalopp. Szigorú szabályoknak kell megfelelni és a kiképzők gondoskodnak arról, hogy a delikvens meghaladja testi teljesítőképessége maximumát. Csak úgy lehet bekerülni az elit kommandóba, ha az ember kemény, agresszív, fegyelmezett és körültekintő. Ezekre a tulajdonságokra annak is szüksége van, aki a legkiválóbb vezető akar lenni. Ant Middleton 13 évet húzott le a seregben, ebből négy évet mesterlövészként az SBS-ben. Végigjárta a brit elitcsapatok szentháromságát: a királyi tengerészgyalogságnál és az ejtőernyősök különleges századában is szolgált. Ikonikus személyiség, a kiválóság megtestesítője. Ő vezette a bevetéseket, ő állt az élen – és ezáltal mindig rá hárult a legnagyobb kockázat. Ant könyve hihetetlen mélységeket és magaslatokat tár fel: a legbensőbb érzéseit is megismerhetjük. Édesapja korai halála vagy épp a börtön – fontos élmények, melyek segítették abban, hogy jobb vezetővé váljon. “Ez a könyv beszakítja az asztalt.” – Sunday Times “Az év legjobb könyve. Valóságos supercharger. Csutkára feltölti az életedet.” – Incredible’ Tom Marcus, a Soldier Spy című bestseller szerzője “Zsigeri erejű… telis-tele van inspirációval.” – Daily Mail [/limit_content]

A Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból című könyv egy 2019-ban megjelent, 320 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Ant Middleton írt és a 21. Század Kiadó adja ki a 9786155955648 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ant Middleton: Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ant Middleton: Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból PDF, Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból PDF letöltés, Ant Middleton: Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból ePUB, Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból ePUB letöltés, Ant Middleton: Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból Mobi, Utánam! – Vezetéselmélet a frontvonalból Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ant Middleton további könyvei

21. Század Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9786155955648 ISBN-számú könyvek

Összes könyv