Anne-Sophie Baumann: Izgő-mozgó nagyváros

Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic könyve: Izgő-mozgó nagyváros | könyv borító

[limit_content length=”400″] A forgó-mozgó járművek és az építkezés sürgés-forgása után most üdvözlünk a nagyvárosban! Július végén jelenik meg az Izgő-mozgó nagyváros, amelynek több mint 55 mozgatható eleme csak arra vár, hogy mozgásba hozd velük a nagyvárost.Szeretnéd tudni, mit rejt egy felhőkarcoló? Érdekel, hogyan irányítjuk a közlekedést? Kíváncsi vagy, honnan ered az elektromos áram, amelynek segítségével esténként megvilágítjuk az utcákat? Vagy arra, milyen egy tűzoltólaktanya belülről?Anne-Sophie Baumann keresztül-kasul kóborolt a városban, megfordult szinte valamennyi utcában, beszélt rendőrökkel, tűzoltókkal, pékekkel, építési és közlekedési szakértőkkel, most pedig veled is megosztja, amit megtudott, Didier Balicevic részletgazdag illusztrációinak köszönhetően pedig te is átélheted, amit ő.Segíts a mentőautónak a helyszínre érni, vezesd a liftet az emeletek között, fedezd fel a boltok kirakatát, és formáld a várost a saját kedvedre! [/limit_content]

A Izgő-mozgó nagyváros című könyv egy 2017-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyv, melyet Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9786155633867 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic: Izgő-mozgó nagyváros egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic: Izgő-mozgó nagyváros PDF, Izgő-mozgó nagyváros PDF letöltés, Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic: Izgő-mozgó nagyváros ePUB, Izgő-mozgó nagyváros ePUB letöltés, Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic: Izgő-mozgó nagyváros Mobi, Izgő-mozgó nagyváros Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anne-Sophie Baumann, Didier Balicevic további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9786155633867 ISBN-számú könyvek

Összes könyv