Anne Rooney: Matek 30 másodpercben

Anne Rooney könyve: Matek 30 másodpercben | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Szívünk rajta program független szakértői zsűrije azoknak a szülőknek ajánlja ezt a könyvet, akik hisznek benne, hogy az olvasás segíti a gyermekek fejlődését, a rigmusok és mondókák pedig élményszerűvé teszik a betűk és számok világának felfedezését. [/limit_content]

A Matek 30 másodpercben című könyv egy 2017-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Anne Rooney írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632944081 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anne Rooney: Matek 30 másodpercben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anne Rooney: Matek 30 másodpercben PDF, Matek 30 másodpercben PDF letöltés, Anne Rooney: Matek 30 másodpercben ePUB, Matek 30 másodpercben ePUB letöltés, Anne Rooney: Matek 30 másodpercben Mobi, Matek 30 másodpercben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anne Rooney további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789632944081 ISBN-számú könyvek

Összes könyv