Anne Posthoff: Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás

Anne Posthoff könyve: Francia buldog - Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

[limit_content length=”400″] Turcsi orr, denevérfül, hűséges tekintetű, dülledt szemek – ez a francia buldog. Szeretetreméltó, alkalmazkodó családi kutya, a gyerekek fáradhatatlan játszótársa és elbűvölő bohóc, amely mindig képes mosolyra bírni a gazdáit. Kompakt mérete miatt városi lakásban is jól érzi magát és a legszívesebben az egész napot a gazdikkal tölti. Igazi jóbarát és kísérő, bármi történjék is.Könyvünkből megtudhatja:Hogyan találjunk jó tenyésztőt és egészséges kiskutyát?A francia buldog egészséges etetése és megfelelő ápolása.A francia buldog szerető nevelése és változatos foglalkoztatása.Dr. Anne Posthoff gyakorló állatorvos és már sok éve sikeresen tenyészt francia buldogokat. A Nemzetközi Francia Buldog Klubban (IKFB) a baden-württembergi munkacsoport elnöke és tagja a tenyészbizottságnak. [/limit_content]

A Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Anne Posthoff írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634066217 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anne Posthoff: Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anne Posthoff: Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás PDF, Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás PDF letöltés, Anne Posthoff: Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás ePUB, Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás ePUB letöltés, Anne Posthoff: Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás Mobi, Francia buldog – Kiválasztás, tartás, nevelés, foglalkoztatás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anne Posthoff további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789634066217 ISBN-számú könyvek

Összes könyv